Werken bij

Ook deel uitmaken van
de Clevers Familie?

Wij willen jou in ons team!

Buiten dat wij dit graag zouden willen, is het wel handig als je dit zelf ook leuk lijkt. Bekijk de vacatures die we open hebben staan en wie weet behoor jij binnenkort tot onze Clevers familie.

Locatie(s)

Deeltijd/voltijd

Allround Medewerker IJsmakerij

Allround Medewerker IJsmakerij

Als Allround Medewerker IJsmakerij word je intern opgeleid zodat je al gauw een echte allrounder bent binnen onze keuken, maar ook daarbuiten. Je bent dagelijks bezig met het voorbereiden en bereiden van ijs, bevoorraadt de ijssalons en maakt hiermee dus dagelijks een hele hoop mensen blij. Dat wil je toch?

Meer informatie
Medewerker IJssalon

Medewerker IJssalon

Als Medewerker ijssalon heb je tijd en oog voor onze gasten. Samen met je collega’s zorg je samen voor een prettige werksfeer en een goede organisatie.

Meer informatie
Assistent bedrijfsleider

Assistent bedrijfsleider

Als Assistent Bedrijfsleider heb je tijd en oog voor onze gasten! Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een prettige werksfeer en een goede organisatie.

Meer informatie
Horeca Bijbaan

Horeca Bijbaan

De gezellige sfeer geldt niet alleen voor onze gasten, maar ook en vooral voor onze medewerkers. We zijn een hechte groep, waarin plaats is voor alle smaken en waarin iedereen gewaardeerd wordt voor zijn of haar inzet en enthousiasme.

Meer informatie