Teamleider IJssalon | Plasmolen

Teamleider IJssalon | Plasmolen

Plasmolen Parttime Fulltime

Je bent een echte gastheer/gastvrouw, het aanspreekpunt en een coach voor jouw collega’s.

Wie zijn wij

Vanwege aanvulling van ons team is IJssalon Clevers Plasmolen op zoek naar een enthousiaste teamleider. De ijssalons van IJssalon Clevers staan bekend om de prachtige producten, de uitstekende kwaliteit en om de gezellige sfeer. Dat geldt niet alleen voor onze gasten, maar ook en vooral voor onze medewerkers. Wij hebben een leuk team, waarin plaats is voor alle smaken en waarin iedereen gewaardeerd wordt voor zijn of haar inzet en enthousiasme.

Van’ de werkers in het weekend’ tot aan de ‘altijd aanwezige afwassers’: bij Clevers is plaats voor alle smaken en wordt iedereen opgenomen in het team. 
 

De functie

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op de werkvloer. Jij geeft het goede voorbeeld en je motiveert je collega’s om net dat beetje extra te geven. Samen met je collega’s zorg je voor een prettige werksfeer en een goede organisatie. Gasten verwelkomen, bedienen/coupes maken, hygiënische werkzaamheden, het opstarten en sluiten van de ijssalon, dit alles hoort allemaal tot jouw takenpakket. Ben je meedenkend en heb je goede ideeën? Fijn! Wij horen het graag!
 

Wat bieden wij

  • Je krijgt vaste werkdagen in overleg (circa 20 uur per week);
  • Bij druk(te) kun je presteren en bewaar je de rust en het overzicht;
  • Jaarcontract en maar 9 maanden werken (TVT-principe);
  • Bereid om minimaal 2 avonden in de week en 2 weekenden per maand te werken;
  • Doorgroeimogelijkheden tot franchisenemer;
  • Fulltime Salarisindicatie vanaf €2493,- tot €3100,- bruto per maand.
     

Vragen over deze vacature?

Kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

Direct solliciteren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.