Medewerker IJssalon

Medewerker 
IJssalon

Arcen Grubbenvorst Parttime Fulltime

Als Medewerker ijssalon heb je tijd en oog voor onze gasten. Samen met je collega’s zorg je samen voor een prettige werksfeer en een goede organisatie.

Het bedrijf

Vanwege aanvulling van ons team zijn IJssalon Clevers Grubbenvorst en IJssalon Clevers Arcen op zoek naar een enthousiaste Medewerker ijssalon. De ijssalons van IJssalon Clevers staan bekend om de prachtige producten, de uitstekende kwaliteit en om de gezellige sfeer. Dat geldt niet alleen voor onze gasten, maar ook en vooral voor onze medewerkers. Wij hebben een leuk team, waarin plaats is voor alle smaken en waarin iedereen gewaardeerd wordt voor zijn of haar inzet en enthousiasme.Van’ de werkers in het weekend’ tot aan de ‘altijd aanwezige afwassers’: bij Clevers is plaats voor alle smaken en wordt iedereen opgenomen in het team.

De functie

Als Medewerker ijssalon heb je tijd en oog voor onze gasten. Samen met je collega’s zorg je samen voor een prettige werksfeer en een goede organisatie. Gasten bedienen, coupes maken, hygiënische werkzaamheden etc. Eventueel de mogelijkheid om door te groeien in een leidinggevende functie mits dit wordt geambieerd.

Functievoorwaarden

  • Positieve & enthousiaste medewerker,
  • Bij druk(te) kun je presteren en bewaar je de rust en het overzicht,
  • Beschikbaar t/m november,
  • Bereid om minimaal 1 avond in de week en 1 weekend per maand te werken.
  • Flexibel

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het profiel en ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan? Wacht niet langer en stuur je CV en motivatie naar [email protected] 

Direct solliciteren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.