Horeca Bijbaan

Horeca
Bijbaan

Arcen Einighausen Grubbenvorst Overloon Plasmolen Roermond de Weerd Kessel Tienray Parttime Fulltime

Van ’de werkers in het weekend’ tot aan de ‘altijd aanwezige afwassers’: bij Clevers is plaats voor alle smaken en wordt iedereen opgenomen in het team.

Het bedrijf

De ijssalons van Clevers staan bekend om de prachtige producten, de uitstekende kwaliteit en om de gezellige sfeer. Of je nu aan de Maas in Arcen neerkijkt, in het historische centrum van Kessel of naast het stadhuis in Roermond: bij alle zeven ijssalons van Clevers weet je precies wat je kunt verwachten! De gezellige sfeer geldt niet alleen voor onze gasten, maar ook en vooral voor onze medewerkers. We zijn een hechte groep, waarin plaats is voor alle smaken en waarin iedereen gewaardeerd wordt voor zijn of haar inzet en enthousiasme.

Van ’de werkers in het weekend’ tot aan de ‘altijd aanwezige afwassers’: bij Clevers is plaats voor alle smaken en wordt iedereen opgenomen in het team. Samen met je collega’s zorg je voor een prettige werksfeer en een goede organisatie.

Functievoorwaarden

  • Je bent 15 jaar of ouder
  • Beschikbaar van maart t/m oktober
  • Je bent minimaal 1 avond en 1 dag in het weekend beschikbaar
  • Je wil jezelf ontwikkelen en in alles wat je doet beter worden.

Geïnteresseerd?

Wil jij ook onderdeel worden van een van onze teams? En wil jij werken in een omgeving met de leukste gasten en de leukste collega’s? Wacht niet langer en solliciteer dan bij een van de vestigingen.

Direct solliciteren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.