Assistent bedrijfsleider

Assistent 
bedrijfsleider

Grubbenvorst Overloon Parttime Fulltime

Als Assistent Bedrijfsleider heb je tijd en oog voor onze gasten! Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een prettige werksfeer en een goede organisatie.

Het bedrijf

Vanwege aanvulling van ons team is IJssalon Clevers Overloon op zoek naar een enthousiaste Assistent Bedrijfsleider. De ijssalons van IJssalon Clevers staan bekend om de prachtige producten, de uitstekende kwaliteit en om de gezellige sfeer. Dat geldt niet alleen voor onze gasten, maar ook en vooral voor onze medewerkers. Wij hebben een leuk team, waarin plaats is voor alle smaken en waarin iedereen gewaardeerd wordt voor zijn of haar inzet en enthousiasme.

De functie

Als Assistent Bedrijfsleider heb je tijd en oog voor onze gasten. Samen met je collega’s zorg je samen voor een prettige werksfeer en een goede organisatie. Jij zorgt voor de coördinatie en aansturing van jouw collega’s. Je houdt voorraden in de gaten en daar waar nodig signaleer je knelpunten in de dagelijkse gang van zaken. Ook het opstarten en sluiten van de salon hoort bij je taken.

Functievoorwaarden

  • Positieve & enthousiaste medewerker,
  • Bij druk(te) kun je presteren en bewaar je de rust en het overzicht,
  • Beschikbaar van maart t/m november,
  • Bereid om in de avond en in het weekend te werken,
  • Flexibel,
  • Je staat open voor ontwikkeling en wil je blijven leren.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het profiel en ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan? Wacht niet langer en stuur je CV en motivatie naar [email protected]

Direct solliciteren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.