Medewerker IJsbar | Venlo

Medewerker
IJsbar Venlo

Parttime Fulltime

Als Medewerker IJsbar wordt jij er enthousiast van om héle speciale ijsjes samen te stellen!

De functie

Als Medewerker IJsbar wordt jij er enthousiast van om héle speciale ijsjes samen te stellen! Wij zijn opzoek naar zelfstandige toppers die open en sluitdiensten kunnen draaien in onze IJsbar in Venlo. Je staat op de mooiste plek, namelijk achter de ijsvitrine oog in oog met de gast en al het heerlijke ijs. Je verkoopt ijs aan onze gasten en zorgt dat zij tevreden zijn en snel weer terug komen!

Dit zijn wij

IJsbar Venlo staat bekend om de prachtige producten, uitstekende kwaliteit en om de gezellige sfeer. Een hoorntje of bakje met talloze smaken, sauzen en toppings! Er is een divers assortiment.

Alle Clevers IJssalons staan bekend om de prachtige producten, de uitstekende kwaliteit en om de gezellige sfeer. Dat geldt niet alleen voor onze gasten, maar ook en vooral voor onze medewerkers. Wij hebben een leuk team, waarin plaats is voor alle smaken en waarin iedereen gewaardeerd wordt voor zijn of haar inzet en enthousiasme.

Functievoorwaarden

  • Je krijgt vaste werkdagen in overleg;
  • Bij druk(te) kun je presteren en bewaar je de rust en het overzicht;
  • Jaarcontract met uitzicht op vast;
  • Doorgroeimogelijkheden, zelfs tot franchisenemer;
  • Wij zijn vanaf maart het gehele jaar geopend;
  • Fulltime Salarisindicatie vanaf €1934,- tot €2186,- bruto per maand

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het profiel en ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan? Wacht niet langer en stuur je CV en motivatie naar [email protected]

Direct solliciteren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.