Allround Medewerker IJssalon | Roermond de Weerd

Allround Medewerker IJssalon | Roermond de Weerd

Roermond de Weerd Parttime Fulltime

Je tovert een glimlach op de gezichten van onze gasten met jouw enthousiasme, jouw spontaniteit en onze ijsjes. 
Want samen vorm je een sterk team, toch!

Wie zijn wij

Vanwege aanvulling van ons team is IJssalon Clevers Roermond de Weerd op zoek naar een enthousiaste Allround medewerker ijssalon. De ijssalons van IJssalon Clevers staan bekend om de prachtige producten, de uitstekende kwaliteit en om de gezellige sfeer. Dat geldt niet alleen voor onze gasten, maar ook en vooral voor onze medewerkers. Wij hebben een leuk team, waarin plaats is voor alle smaken en waarin iedereen gewaardeerd wordt voor zijn of haar inzet en enthousiasme.

Van’ de werkers in het weekend’ tot aan de ‘altijd aanwezige afwassers’: bij Clevers is plaats voor alle smaken en wordt iedereen opgenomen in het team. 
 

De functie

Als Allround medewerker heb je tijd en oog voor onze gasten. Samen met je collega’s zorg je samen voor een prettige werksfeer en een goede organisatie. Je bent bereid om minimaal 1 avond per week en 1 weekend in de maand te werken. Gasten bedienen, coupes maken, hygiënische werkzaamheden etc. behoren allemaal tot jouw takenpakket. Je bent een snel lerende, zelfverzekerde en enthousiaste verschijning met het hart op de juiste plek. Misschien heb je horeca ervaring, misschien ook niet. Gasten bedienen, coupes maken, ijs scheppen, je leert het bij ons allemaal! Er is eventueel ook de mogelijkheid om door te groeien in een leidinggevende functie mits dit wordt geambieerd. 
 

Wat bieden wij

  • Je krijgt vaste werkdagen in overleg;
  • Een vast dienstverband; jaarcontract en maar 9 maanden werken (TVT-principe); (maart t/m november)
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de vestiging of zelfs tot franchisenemer;
  • Fulltime Salarisindicatie vanaf €2204,- tot €2433,- bruto per maand;
  • Een lekker ijsje na werktijd.
     

Vragen over deze vacature?

Kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

Direct solliciteren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.