Allround Medewerker IJssalon | Plasmolen

Allround Medewerker 
IJssalon Plasmolen

Plasmolen Parttime Fulltime

Je tovert een glimlach op de gezichten van onze gasten met jouw enthousiasme, jouw spontaniteit en onze ijsjes. Want samen vorm je een sterk team, toch!

De functie

Vanaf maart zijn wij naar jou op zoek!
Als Allround Medewerker heb je tijd en oog voor onze gasten. Samen met je collega’s zorg je samen voor een prettige werksfeer en een goede organisatie. Gasten bedienen, coupes maken, hygiënische werkzaamheden etc. behoren allemaal tot jouw takenpakket. Je bent een snel lerende, zelfverzekerde en enthousiaste verschijning met het hart op de juiste plek. Misschien heb je horeca ervaring, misschien ook niet. Gasten bedienen, coupes maken, ijs scheppen, je leert het bij ons allemaal! Er is eventueel ook de mogelijkheid om door te groeien in een leidinggevende functie mits dit wordt geambieerd.

Wie zijn wij

Vanwege aanvulling van ons team is IJssalon Clevers op zoek naar een enthousiaste Allround Medewerker ijssalon. De ijssalons van IJssalon Clevers staan bekend om de prachtige producten, de uitstekende kwaliteit en om de gezellige sfeer. Dat geldt niet alleen voor onze gasten, maar ook en vooral voor onze medewerkers. Wij hebben een leuk team, waarin plaats is voor alle smaken en waarin iedereen gewaardeerd wordt voor zijn of haar inzet en enthousiasme.

Van’ de werkers in het weekend’ tot aan de ‘altijd aanwezige afwassers’: bij Clevers is plaats voor alle smaken en wordt iedereen opgenomen in het team.

Functievoorwaarden

  • Je krijgt vaste werkdagen in overleg;
  • Bij druk(te) kun je presteren en bewaar je de rust en het overzicht;
  • Jaarcontract en maar 9 maanden werken (TVT-principe);
  • Bereid om minimaal 2 avonden in de week en 2 weekenden per maand te werken;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de vestiging of zelfs tot franchisenemer;
  • Fulltime Salarisindicatie vanaf €1934,- tot €2186,- bruto per maand.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het profiel en ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan? Wacht niet langer en stuur je CV en motivatie naar [email protected]

Direct solliciteren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.